Hyllställ förvarar 20 000 artiklar hos Partykungen - Constructor Hyllsystem Hi280 - Constructor Sverige AB

Hyllställ förvarar 20 000 artiklar hos Partykungen

  • Partykungen1
  • Partykungen2
  • Partykungen3

Hyllställ förvarar 20 000 artiklar hos Partykungen

Med den nya anläggningen i Ersbo industriområde i Gävle har Partykungen rustat för ytterligare tillväxt. Företaget har haft kraftig växtvärk sedan starten 2009, och har precis flyttat in i de nya lokalerna.

Partykungen är ett e-handelsföretaget som vuxit sig större och större. Partykungens affärsidé är att erbjuda ett stort och varierande sortiment av maskeradkläder, partyprylar och roliga presenter för alla åldrar. Genom åren har företaget flyttat flera gånger och med de nya lokalerna huserar man nu i över 5 700 kvadratmeter.

Bakgrunden till den senaste utbyggnaden var först och främst behovet av mer plats, och så har företaget stort fokus på platsutnyttjande. Sortimentet har faktiskt inte blivit större under åren men däremot djupare med många fler varianter inom samma produktkategori. I dag finns 20 000 artiklar på lagret.

Constructor har levererat 1 100 pallplatser i P90 ställage men det är de många HI280 hyllställen som drar uppmärksamheten till sig. Inte mindre än 14 748 hyllmeter varifrån det dagligen plockas i genomsnitt 5-600 ordrar. Den stora högsäsongen är Halloween då lagret är bemannat dygnet runt för att hinna med alla beställningar.

Det säger sig själv att montagearbetet med en så snäv tidsram var en nyckelfaktor. På bara 3 veckor från första leveransen var alla hyllor monterade.