Constructor söker HR Chef

  • HR Chef

Constructor söker HR Chef

Constructor söker ny medarbetare med ansvar för HR i Norge och Sverige. Vår nuvarande HR chef önskar trappa ner efter många år i bolaget och vi söker hennes efterträdare.

Constructor är specialister på lagerinredning och marknadsför förvaring- och logistiklösningar för alla typer av lager. Bolaget levererar mer än bara produkter och kan också erbjuda ett komplett paket av tjänster inom lagersäkerhet som t.ex. ställagebesiktning, kurser och serviceavtal.

Gonvarri MH logoConstructor är en del av Gonvarri Material Handling, en ledande europeisk leverantör av förvaringslösningar för lagermiljöer. Koncernen marknadsförs i hela Europa under varumärkena Constructor, Dexion, Kasten.

Arbetsbeskrivning:

I arbetet bör du ha extra fokus på att coacha samt utveckla chefer och medarbetare. Andra huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Rekrytering & kompetenskartläggning
  • Etablera och implementera företagens personalpolicys
  • Ansvar för Arbetsrättsliga frågor & fackliga förhandlingar
  • Kvalitetssäkra löneprocessen.
  • Vidareutveckla medarbetarsamtalsprocessen
  • Värdegrundsarbete, främja yrkesutveckling, gott välbefinnande och en bra arbetsmiljö

Utbildning och erfarenhet:

Högskoleutbildning, god teoretisk och praktisk kunskap inom HR och minst 5 års erfarenhet från motsvarande roll. Du bör ha goda kunskaper kring bland annat arbetsrättsliga lagar och kollektivavtal. God ekonomisk förståelse och arbetslivserfarenhet inom branschrelaterad verksamhet är en fördel. God kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt. Koncernspråket är engelska.

Personliga egenskaper:

Vi önskar en dedikerad, strukturerad och ansvarig person med hög arbetskapacitet som är positiv och har förmågan att skapa bra relationer. Självkänsla, goda samarbetsförmåga och flexibilitet är viktiga för att trivas och lyckas.

Vi kan erbjuda:

Intressanta och varierade uppgifter i en internationell organisation med hög professionell kompetens. Goda möjligheter till personlig utveckling och vidareutbildning. Uppdraget innebär emellanåt en del resande då tjänsten innefattar både Norge och Sverige. Placeringsort är i Göteborg.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Om du har frågor om rollen får du gärna kontakta rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren på 0760-00 18 16. Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 maj 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Klicka här för att söka tjänsten.

Välkommen med din ansökan!