Cash management/Treasury

  • Cash management/Treasury

Cash management/Treasury

Constructor söker ny medarbetare till Group Finance med ansvar för cash management & Treasury.

Constructor är specialister på lagerinredning och marknadsför förvaring- och logistiklösningar för alla typer av lager. Bolaget levererar mer än bara produkter och kan också erbjuda ett komplett paket av tjänster inom lagersäkerhet som t.ex. ställagebesiktning, kurser och serviceavtal.

Gonvarri MH logoConstructor är en del av Gonvarri Material Handling, en ledande europeisk leverantör av förvaringslösningar för lagermiljöer. Koncernen marknadsförs i hela Europa under varumärkena Constructor, Dexion, Kasten och PSS.

Arbetsbeskrivning

I rollen kommer främst att fokusera på koncernens likviditets och finansiella risk, genom att operativt arbeta med;

  • Treasury policys
  • Kassa & likviditets hantering inkl. netting
  • Working Capital
  • Bank & finans administration
  • Hedging
  • KPI utveckla och rapportera nyckeltal inom ansvarområdet

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning och som arbetat några år, gärna vid en Treasury avdelning eller bank med liknande uppgifter. Vi tror att du har arbetat 6 – 8 år. Du kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift och dina kunskaper i Excel är goda. Du har analytisk förmåga med känsla för detaljer.

Personliga egenskaper

Som person är du mycket självständig och har stor egen initiativkraft. För att lyckas bra i rollen är det mycket viktigt att ha intresse av att hantera både stora komplexa, men även små frågor som skall lösas. Du är en social, jordnära, prestigelös och ansvarstagande person som är van att arbeta självständigt, men samtidigt en lösningsorienterad lagspelare. Du tycker om att agera stöd till dotterbolagen och att ge god service. För att passa till tjänsten måste du trivas i en mindre grupp. Här kan du påverka och få en bredd och förståelse för hur hela verksamheten fungerar.

Vi kan erbjuda

Spännande och varierande arbetsuppgifter i en internationell organisation med möjligheter till personlig utveckling och arbeta i et bra arbetsmiljö. Uppdraget innebär emellanåt en del resande. Placeringsort är i Göteborg, med möjlighet till att arbeta hemma, till och från.

Sista ansökningsdag är 2018-05-15. Maila er CV till: grethe.sorensen@constructor.no. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta CFO Catherine Andersson, + 46 705 779 646 eller HR chef Grethe Sørensen, + 47 930 53052. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan siste ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!