Vi söker ny distriktsäljare till Stockholm och Mälardalen

  • Säljare-Sthlm

Vi söker ny distriktsäljare till Stockholm och Mälardalen


 2017-08-23
Tjänsten tillsatt - tack för visat intresse!


Vi erbjuder en spännande roll i ett väletablerat och välrenommerat företag där du har goda möjligheter att påverka din egen och företagets utveckling. 

Som distriktsäljare hos oss är du delaktig i det mesta av säljarbetet, så som kartläggning, offerter, besöksbokning, kundbesök, kundvård, uppföljning och rapportering.

Din profil: 

Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och med att driva hela säljprocessen. Som person är du aktiv och resultatinriktad med god förmåga att på ett effektivt och förtroendeingivande sätt både skapa nya och utveckla befintliga affärsrelationer. Du kommer att arbeta gentemot tillverkande industriföretag och företag inriktade på lager och distribution. Du kommer att arbeta med hela vårt produktsortiment och förväntas kunna erbjuda kunder både helhets- och speciallösningar.


Vi söker dig som:

  • Ser det som en ledstjärna att bibehålla och utveckla samarbetet med befintliga kunder
  • Verkar för att utvidga kundunderlaget
  • Har flera års arbetslivserfarenhet som säljare mot tillverkande industriföretag och/eller från branscher med förvaring- och logistklösningar
  • Är social, kommunikativ och självgående samt har ett välutvecklat sinne för försäljning
  • Talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
  • Goda kunskaper inom MS Office och datorvana

Vi använder Microsofts Dynamic som CRM system och kunskaper i detta system är önskvärt men inget krav och självklart får du en gedigen introduktion när du börjar hos oss.


Kontakt:

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Evelina Sandelius på 031- 771 9611 eller Försäljningschef Tomas Görhed på 0760 526 811.

Tjänsten kommer tillsättas under sommaren 2017, urval sker löpande.