Funderar du på att automatisera din lagerverksamhet? - Constructor Sverige AB

Funderar du på att automatisera din lagerverksamhet?

  • Malmö Logistics & distribution

Funderar du på att automatisera din lagerverksamhet?

Kom till Constructor Sveriges monter C07 och prova på själv!

Studier visar att mer än två tredjedelar av plocktiden används för att antingen hämta eller transportera gods. Detta innebär att plockaktiviteter utgör upp till 55% av alla lagerkostnader. Om man automatiserar processen kan man minska kostnaderna, och minska antalet plockfel.

Constructor Sverige är en ledande leverantör av förvaringslösningar, och vi kommer att ha demonstrationer av vår Tornado Hissautomat under Industrimässorna Syd som hålls på Malmömässan den 29 och 30 mars 2017.

"Constructor Tornado Hissautomat förbättrar plockeffektivitéten. Genom att arbeta med batchplockning/ordersatsning direkt vi lagerautomaten kan man förbättra plocktider med upp till 65%, samtidigt som den sparar upp till 75% av golvyta. Besökarna kommer att kunna se själva hur effektiv automatisk lagring är, och de kommer att kunna diskutera sina egna krav med våra experter ", säger Leif Larsson, VD för Constructor Sverige.

Förutom Tornado Hissautomat, så kommer besökarna att kunna titta på andra Constructor produkter som HI280 hyllsystem och P90 pallställ med ett urval av tillbehör.

Välkommen till monter C07 för att se hur vi kan utveckla din verksamhet.

Få ditt kostnadsfri entrékort här